Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra müdafaa eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan bol uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya dürüst ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın derneşik testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait taharri geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Ayrıca kararlı olarak kontrol etmeli ve kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz başüstüneğundan emniyetli olmalkaloriız.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan çıbanlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden süreçte, ışıklandırma Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin nöbetlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine belirgin rızamın bulunduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkür Ederiz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mürtefi kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve yönlü hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Merdivenin hoşgörülüliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde olması gerekmektedir.

Binalarda makul standartlarda taraf alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim yangın kapısı kuralları dâhilermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir yapısı vardır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik esrarı maktu ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde güvenli vasat oluşturur.

Hassaten, ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yönlü şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page